Depolama Çözümleri

Depolama Çözümleri

Depolama çözümlerinden bahsettiğimizde kastettiğimiz; Gereksiz öğeleri gizleme ve görmemiz gerekmeyen öğeleri gizleme duygusu vardır. Aslında o öyle değildir. Dâhili depolama; Malları organize etmek, doğru ürünleri doğru yerlerde depolamak, kolay erişime sahip olmak ve boş alan yaratmak demektir.

Evimiz ne kadar büyük veya küçük olursa olsun, çoğu zaman eşyalarımızı düzenli ve tertipli tutmakta zorlanıyoruz. Evinizde veya ofisinizde daha fazla depolama alanı oluşturmak istiyorsanız bu yazıya göz atmalısınız. Mobilya seçimi yaparken farklı alanlarda kullanılabilecek ya da kişiselleştirilebilen mobilyalar tercih edebilirsiniz. Depolama için kapının arkasını veya dolap kapağının içini (varsa) kullanabilirsiniz. Yardımcılar veya metal askılar ile kapınız aynı zamanda bir depolama alanı haline gelebilir. Raf sistemi ile depolama alanı oluşturabilir ve tüm evinizin şık ve sıcak görünmesini sağlayabilirsiniz.

Özellikle küçük şeyler daha fazla kaybolabiliyor ve bu da sürekli eşyalara neden olabilir. Bir organizatör yardımıyla çorap, mücevher veya makyaj malzemeleri gibi küçük dağınık şeyleri toplayabilirsiniz. Bu kadar çok şeyi tek bir askıya asabilmeniz bu askılar harika değil mi? Özellikle şal veya kravat için çok faydalı olabilir. Dolapların yanında gerekli görünmeyen alanlar için oluşturduğumuz raf sistemi ile kış ayları için yaptığınız kışlıklarınızı yani birkaç kavanoz veya şişeyi saklayabilirsiniz. Çekmeceleri alt çekmecelere tercih ederseniz, eşyaları almak için büyük bir kanepe veya yatak kaldırmanız gerekmez. Ölçeklerle ayrılabilen şeyleri bulmak da kolaydır.

Sipariş verirken akla gelen farklı ebatlardaki kutu ve sepetler depolama alanı yaratmak isteyenler için çözüm oluyor. Dekoratif görünümü ile evinizdeki her odaya farklı bir görünüm katabilirsiniz. Küçük alanları değerlendirirken büyük bir merdivenin altını boş bırakmak imkânsızdır. Evinizdeki merdivenlerden yapacağınız dolaplar ile oldukça kullanışlı bir depolama alanı oluşturacaksınız.

Küçük Mekânlarda Depolama Sorunu ve Çözümleri

Küçük Mekânlarda Depolama Sorunu ve Çözümleri

Küçük bir alanda yaşadığınızda en büyük sorununuz depolama olacaktır. Bunu çok fazla yer kaplamadan düzeltebilirseniz, başka şekillerde eğlenmek için daha fazla alanınız olur. Ayrıca, odanız daha büyük ve daha havadar olacaktır ki bu genellikle daha küçük bir evde olmasını istediğiniz bir özelliktir. Yatağın altına çekmece yapmak ve onu depo olarak kullanmak, hemen hemen herkesin bildiği çok popüler bir fikirdir. Ancak depolama için bir yatak odası bodrumu kullanmak, küçük bir odadan en iyi şekilde yararlanmanın gerçekten akıllı ve harika bir yoludur.

Yatak odasında dışarıda bırakamayacağınız şeyler vardır ve bunlar sizi iyi hissettirir. Başlık böyle bir malzemedir, ancak bu, onu depolama için de kullanamayacağınız anlamına gelmez. Bu yatak başlığı aynı zamanda neredeyse her şey için mükemmel olan çok pratik bir saklama alanıdır. İlk bakışta içinde hiçbir şey olmayan boş bir oda gibi görünse de yatak, koltuk ve duvar dolabı koyabileceğiniz bu yükseltilmiş platform sürprizlerle dolu. Platform, birden fazla çekmeceye ve farklı depolama alanlarına sahip olup, bu sayede eşyaların ayağınızın altına düşmesini önlemenizi sağlar. Depolama için merdiven kullanmak, modern evlerde çok popüler bir fikir haline geldi. Çünkü yerden tasarruf etmenin çok akıllı ve pratik bir yoludur. Yani bir merdiveniniz varsa, hatta sadece bir veya iki adımınız varsa, bu seçeneği göz önünde bulundurmalısınız.

Mutfak, muhtemelen evinizin en çok depolamaya ihtiyaç duyan kısmıdır. Bu yüzden muhtemelen kolayca dağılır ve her şeyin dağınık gözükmesine neden olur. Ayrıca çocuk odası da evdeki çocuklar için bir oyun yeridir oraya da çocuklar için güzel bir depolama alanı yapabilirseniz çocuklar dağınık olmayan bir odaya sahip olurlar.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.