Kuzey Kıbrısta Mobilya Bakım Onarım

Mobilyalar bir ev için veya bir iş yeri için olmazsa olmaz parçalardır. Haliyle bir ev veya iş yerinde en çok kullanılan eşyaların başında gelmektedir. Eşya her ne olursa olsun kullanımı esnasında belli başlı sorunlarla karşı karşıya kalabilmektedir. Özellikle mobilyalar, doğru kullanılmadığı zaman daha çabuk yıpranabilmekte veya teknik açılardan sorun yaşayabilmektedir.

ARREDO mobilya olarak, bilgilerimiz kapsamında siz değerli müşterilerimizin mobilyalarında herhangi bir sorun yaşamaması veya yaşadığı sorunu çabucak çözebilmek açısından hizmet vermekteyiz. Bu yazı kapsamında siz değerli müşterilerimizin mobilyalarında ne gibi sorunlar yaşayabileceğini, sorunlar yaşandığından ne gibi yollar izleyeceğini ve bu tarz sorunların nelerden kaynaklı olduğunu ele almak isteriz.

Mobilya bakımı, kullandığınız mobilyalar için oldukça önemli bir detaydır. Mobilyalarınızın bakımını düzenli olarak yaptırmanız önerebileceğimiz en önemli faktördür. Bunun sebebi mobilyalar her ne kadar sağlam kategoride değerlendirilen eşyalar olsalar da düzenli bakımı yapılmadığı zaman çabuk eskiyebilmekte veya kullanılamaz hale gelebilmektedir. Bu süreçte mobilyalarınızı senede en az bir kere uzman kişilere göstermenizi önermekteyiz.

KKTC bölgesinde yaşıyorsanız, mobilya bakım-onarımı konusunda ARRENDO olarak hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Hizmetimiz kapsamında, uzman kadromuz evlerinize gelerek mobilyalarınızın rutin bakımını yapmakta veya mobilyalarınızda oluşan bir sorun dahilinde sizlere yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda bu hizmet kapsamında müşterilerimizin mobilyalarında aynı sorunu yaşamaması veya mobilyalarını nasıl kullanması gerektiği hakkında uzman kadromuz tarafından bilgilendirilmektedir.

Mobilyalar, büyük eşyalar kategorisine girdiğinden evden tamiri bazı durumlarda mümkün olmamaktadır. Bu sebeple uzman kadromuz, evde yaptığı mobilya testinden sonra tamir gerektiren bir durum çerçevesinde mobilyalarınızı alarak, son derece kaliteli ve son teknoloji cihazlarımız eşliğinde mobilyanızı tamir etmektedir. Kıbrıs mobilya tamiri hizmetimiz kapsamında, mobilyalarınızın, durumunu müşteri destek sistemimizden öğrenebilirsiniz.

Bunun dışında mobilyaların bakım ve onarımının da mobilyaların uzun ömürlü olmasına bir etken olduğundan bahsetmiştik. ARREDO olarak, Kıbrıs mobilya onarımı hizmetimiz dahilinde, mobilyalarınızın klasmanına göre bakım hizmeti yapmakta ve acil onarımı yapmaktayız. Bu süreçte uzman kadromuz, mobilyaların modelini, çalışma sistemini daha önceden araştırmakta ve mobilyanız hakkındaki tüm gerekli bilgileri edinmektedir. Daha sonrasında bu bilgilerle mobil onarımınızı hızlı ve doğru bir şekilde yapabilmektedir.

KKTC mobilya hizmeti arıyorsanız ve bu hizmetin oldukça hızlı, güvenli ve kaliteli olmasını istiyorsanız. Bize müşteri hizmetleri telefon numarasından ulaşabilir ya da bayimize gelerek mobilyanız hakkında hizmet talebinde bulunabilirsiniz. Tüm bunların yanında bakım-onarımı veya tamiri mümkün olmayan mobilyalarınız yerine üretimimizde olan mobilyalara göz atabilir ve bayimiz üzerinden satın alabilirsiniz.

Mobilya denildiğinde akla her ne kadar koltuk takımları veya yatak takımları gelse de ARREDO olarak banyo mobilyaları ve parçaları hakkında da hizmet vermekteyiz. Kıbrıs banyo dolabı üretimi konusunda iddialı olduğumuz gibi banyo dolaplarının bakım-onarımı ve tamiri konusunda da hizmet vermekteyiz.

Banyo dolaplarınızda veya diğer banyo aksesuarlarında herhangi bir sorun yaşamanız dahilinde, bizlere ulaşabilir ve uzman kadromuzun teknik hizmetinden yararlanabilirsiniz. Kapsamlı mobilya tamiri hizmetimizde yapılan uygulama bu konuda da benzerlik göstermektedir.

Tüm hizmetlerimizden bahsettiğimize göre, mobilyalarınızın ne tür sebeplerden nasıl sorunlar yaşayacağını veya hangi sorunlar dahilinde tamir hizmetinizden yararlanmanız gerektiğini maddeler halinde açıklamak isteriz;

  • Mobilyalarınız üzerine ağır bir yük koymanız dahilinde mobilyalarınızda çökme meydana gelebilir. Çökme sonucunda özellikle üst yapısında oval bir çöküntü gördüyseniz tamir hizmetinden yararlanmanız gerekebilir.
  • Mobilyalarınızın ayak kısmında veya sırt kısmında herhangi bir çatlama ile karşılaştıysanız mutlaka bakım-onarımı yaptırmanız gerekmektedir. Aksi takdirde her yük bindiğinde bu çatlaklar büyüyebilir ve mobilyalarınızın kırılmasına sebep olabilmektedir.
  • Son olarak mobilya temizliği yapılırken, kullanılan temizlik malzemeleri oldukça önemlidir. Yanlış temizlik ürünü kullanımı sonucunda mobilyanızda bir renk değişimi olabilir. Bu durumda bakım onarım servisinden yararlanarak mobilyalarınızın rengini düzeltebilirsiniz.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.