Kıbrıs Mutfak

Kuzey Kıbrıs kendine özgü yemekleri ile geniş bir menüye sahiptir. Molehiya, küp kebabı, kolakas, pirohu, pilavuna, tavuk dolma ve sayarak bitiremeyeceğimiz bir yemek kültürü vardır. Bu nedenle evlerde özellikle kadınların en fazla zaman geçirdiği yerlerden biri mutfaktır. Durum böyle olunca mutfak tasarımı, donanımı, mobilyası oldukça önem arz etmektedir.

Kıbrıs Mutfak & Tasarım 

 Arredo hayal ettiğiniz yemek pişirme alanlarını evinizin en güzel yeri yapabilmek için gerekli alt yapıya ve donanıma sahiptir. Son teknoloji ile donatılmış tesisleri, uzman ekibi ve her geçen gün kendini geliştiren yapısı ile KKTC’deki en iyi seçeneklerden biridir. Kıbrıs Mutfak deyince akla Arredo’nun gelmesindeki temek sebepler; sizin seçimleriniz, ortamın büyüklüğü, moda ve teknolojiyi birleştirerek ortaya hayallerinizdeki mutfağı çıkaran iç mimarlarımız, endüstriyel tasarımcılarımız ve uygulama aşamasında görev alan teknik ekibimizdir. Döveç group bünyesinde faaliyet gösteren  Arredo kurumsal hizmet anlayışını sektörde en temsil eden firma olarak gösterilmektedir.

Kıbrıs Mutfak Özel Tasarımlar 

 Rahat çalışılabilecek, kendi zevkleriniz doğrultusunda dizayn edilmiş bir mutfak herkesin hakkıdır. Mutfağınıza karar verirken iç mimarlarımız evinize gelir, gerekli ölçüler alınır, sizin öncelikleriniz ve ekibin önerileri doğrultusunda çalışmalar yapılır. Tasarım bilgisayar ortamında 3 boyutlu olarak çalışılır ve müşteriye sunulur. Gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra üretim aşamasına geçilir. Akabinde Arredo Kıbrıs Mutfak Tasarım ekibinden uzmanlar gelerek montaj gerçekleştirilir.

 

 

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.